fbpx

«Quality and care never goes out of style!»

Quality Care AS er et hjelpemiddelfirma med hovedsete i Trondheim, som leverer prisforhandlede hjelpemiddelsykler i alle fylker og kommuner over anbud mot NAV Hjelpemiddelsentral i Norge.

Med selgere i midt, øst, sør, vest og nord, skal vi dekke ethvert behov som måtte krysse vår vei mot mer aktivitet og fantastiske sykkelopplevelser for alle våre brukere, uansett funksjonsgrad.

Som et hjelpemiddelfirma med kun sykkel i fokus, er vi din og Norges hjelpemiddel-sykkelekspert, som aldri vil gå på kompromiss med kvalitet og funksjon.

quality-care-review-from-merethe

Fantastisk service i dag, da jeg trengte hjelp med sykkelen min. Vennlige og serviceinnstilte menn skrudde og ordnet på sykkelen min for bedre comfort og videre glede med min spreke mann og venner. Felles sykkelglede på Oppdal.
— Merethe Claussen

Hvordan kjøpe en sykkel

  1. Kontakt oss
  2. Prøv en sykkel
  3. Søk om støtte

Kommende arrangementer

13 September, 2021
Tilbehor

PINO TANDEMSYKKEL MED SHIMANO HJELPEMOTOR

PINO er ypperlig for de som ikke kan sitte på et vanlig sykkelsete eller holde i et vanlig sykkelstyre, eksempelvis ved oppbremsing. Pino er en tandemsykkel hvor den som sitter bak, styrer. Den s…

Tilbehor

QUALITY CARE I GEIRANGER!

Quality Care har lenge ønsket å lage en film som viser «Hase» syklene i storslått Norsk natur. Hva var vel da bedre enn å dra til verdensarvområdet i Geiranger? Filmen og det endelige result…

13 September, 2021
Quality Care AS Logo

Quality Care AS ble stiftet 1. april 2005.

Vårt utgangspunkt er at alle personer er forskjellige med ulike behov og ønsker.

grønt punkt merke
miljøfyrtårn merke

© 2022 QUALITY CARE AS
Utviklet av Kickass Web Design

Hopp rett ned til innholdet